Jyväskylän Silmälasi Oy

Katse kirkkaasti pallossa

”Mikko Kohonen on Jyväskylän Silmälasin vakioasiakas, jolla on useita erilaisia sankoja erilaisiin käyttötilanteisiin. Salibandypeliin lasit vaihtuvat piilolinsseihin, jotka pitävät näön tarkkana palloa seuratessa..”

Lentäjän ura vaihtui salibandyyn

Salibandymaailmasta tuttu Mikko Kohonen on käyttänyt silmälaseja jo 6-vuotiaasta lähtien. Hän muistaa vieläkin elävästi ensimmäisten silmälasien saannin.

”Silmälääkäri sanoi, että minulla on loistava näkö, mutta lentäjää minusta ei välttämättä tule. Jotta näkö pysyy kirkkaana, tulen tarvitsemaan silmälaseja”, Mikko muistelee.

Lentäjää Mikosta ei tullut, mutta hänen etenemistään urheilumaailmassa silmälasien tarve ei ole hidastanut pätkääkään. Oikein valitut silmälasit ja piilolinssit sopivat loistavasti vaativiinkin käyttötarkoituksiin.

”Pelattaessa näkö on todella tärkeä, sillä pallo liikkuu vauhdilla ja tilanteet tulevat nopeasti. Lisäksi joudun ajamaan paljon autolla, ja kun ikääkin on tullut, silmät väsyvät helposti. Hyvät silmälasit ovat todella tärkeät. Pelatessani käytän piilolinssejä, mutta muuten silmälaseja”, Mikko kertoo.

Salibandyuran myötä Mikolla on paljon mainoskuvauksia, joissa korostuu silmälasien tyylillinen puoli. Mikolta löytyykin tällä hetkellä neljät erilaiset sangat, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

”Minulla on kahdet trendikkäät pyöreät, yhdet maanläheiset puusankaiset ja yhdet klassiset nörttilasit. Kun laseja käytetään koko ajan, on niitä hyvä olla ainakin parit kappaleet”, Mikko perustelee.

Mikon lasien vahvuus on tällä hetkellä noin +2. Lasit auttavat häntä näkemään hyvin ja välttymään päänsäryltä.

”Tärkeintä on tietysti, että lasit saavat minut voimaan paremmin, mutta on myös tärkeää, että lasit sopivat omaan persoonaan ja näyttävät hyvältä.”

”Palvelulle täydet 10 pistettä ja tarrat päälle!”

Viimeisimmän silmälasihankintansa Mikko teki Jyväskylän Silmälasista kaksi viikkoa sitten, mutta hänellä on kokemusta liikkeen asiakkuudesta jo hyvin pitkältä ajalta.

”Ensimmäisen kerran asioin siellä jo 15–20 vuotta sitten. Alun perin vanhempani valitsivat sen, mutta aikuisiällä olen arvostanut erityisesti sitä, että heillä ymmärretään urheilumaailman vaatimukset silmälaseilta. Heidän asiantuntemuksensa on laaja ja olen saanut heiltä mahtavaa palvelua. En usko, että muut sellaiseen pystyisivät”, Mikko sanoo.

”Jyväskylän Silmälasilla on monipuolinen valikoima sankoja, ja he ovat aina ajan tasalla trendeistä. Muotihan vaikuttaa paljon myös silmälaseihin. He kertovat jo ennakkoon, millaisia uutuuksia on tulossa lähiaikoina. Tarjolla on myös aitoa vintagea ja herkullisia laatumerkkejä. Pitkäaikaisen toimintansa ansiosta heillä on hyvät suhteet maahantuojiin, joiden kautta liikkeessä on järjestetty esittelypäiviä. Niissä on ollut esillä hyvinkin erikoisia laseja, ja juuri sellaisista tykkään.”

Mikko pitää tärkeänä sitä, että silmälasiliikkeestä saa tarvittaessa nopeasti myös korjauspalvelua yllättävissä tilanteissa.

”Jos itselle on sattunut lasien kanssa haaveri, Jyväskylän Silmälasista saa heti apua. Annan palvelulle täydet 10 pistettä, papukaijamerkin ja vielä tarrat päälle!”

”Olen ollut tosi tyytyväinen Jyväskylän Silmälasin asiantuntevaan palveluun ja laseihin. He ovat saaneet ongelmani ratkaistua, ja sen ansiosta näen ja voin hyvin. Parasta palvelussa ovat ihmiset: he osaavat auttaa asiakasta löytämään oikeanlaiset lasit”, Mikko kiteyttää.

Mikko Kohonen

Mikko Kohonen

Jyväskylän Silmälasi Oy sosiaalisessa mediassa