Jyväskylän Silmälasi Oy

Tuotteet

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löytyvät korkealaatuiset linssit, tyylikkäät kehykset, aurinkolasit, piilolinssit sekä tarvittavat hoitotuotteet.

Silmälasit

Silmälasit

Tyylikkäät silmälasit ovat yhtä aikaa terävän näön mahdollistaja ja osa persoonallista tyyliä. Monipuolisesta kehysvalikoimastamme löytyvät uusimman muodin mukaiset laatukehykset kaikenikäisille käyttäjille.

Silmälasit
Aurinkolasit

Aurinkolasit

Yhä useampi ymmärtää laadukkaiden aurinkolasien merkityksen silmien suojaamisessa sekä kesällä että talvella. Meillä aurinkolasivalikoima on kattava ympäri vuoden.

Aurinkolasit
Piilolinssit

Piilolinssit

Nykyaikaiset piilolinssit sopivat lähes kaikille ja niiden käyttö on helppoa. Meiltä piilolasit saa aina nopeasti ja turvallisesti.

Piilolinssit
Linssit

Linssit

Silmälasien tärkein osa ovat asiakkaalle yksilöllisesti tehdyt linssit. Hyvä linssi tarkentaa näön parhaaksi mahdolliseksi, vähentää silmien rasittumista ja kestää normaalia arkea.

Linssit
Silmälasien hoitotuotteet ja silmätipat

Silmälasien hoitotuotteet ja silmätipat

Oikeanlaiset hoitotuotteet pitävät silmälasit hyväkuntoisina ja puhtaina. Kuiville silmille kosteuttavat silmätipat palauttavat normaalin tunteen.

Hoitotuotteet ja tipat

Mistä huomaat näön huonontuneen?

Näön heikentymistä voi joskus olla vaikea havaita itse. On kuitenkin joitakin selkeitä merkkejä, joista voi huomata näön huonontuneen.

Lue lisää

Yksilöllinen ja asiantunteva palvelu

Tarjoamme luotettavat näönhuoltopalvelut, piilolasien sovitukset ja kontrollit, silmälasien korjaukset ja linssien hionnat.

Tutustu palveluihimme

Jyväskylän Silmälasi Oy sosiaalisessa mediassa