Jyväskylän Silmälasi Oy

Referenssit

Pitkän historiamme ja hyvän palvelumme ansiosta meille on muodostunut iso joukko tyytyväisiä kanta-asiakkaita. Lue, miksi asiakkaamme suosittelevat meitä!

REFERENSSEJÄ

Palvelemme asiakkaitamme keskeisellä paikalla Jyväskylän Torikeskuksessa, ja meille on helppo tulla. Liikkeessämme työskentelee kaksi optikkoa ja optinen myyjä, jotka ovat kaikki alansa asiantuntijoita.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää. Emme ole tyytyväisiä, ennenkuin asiakkaamme on tyytyväinen. Siksi olemmekin kiitollisia, että asiakkaamme ovat halunneet jakaa kokemuksiaan siitä, millaista kanssamme on asioida.

Viereisistä linkeistä pääset lukemaan asiakkaidemme kertomukset. Tule sinäkin liikkeeseemme – katsotaan miten voimme sinua palvella!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Katse kirkkaasti pallossa

Katse kirkkaasti pallossa

Mikko Kohonen on Jyväskylän Silmälasin vakioasiakas, jolla on useita erilaisia sankoja erilaisiin käyttötilanteisiin. Salibandypeliin lasit vaihtuvat piilolinsseihin, jotka pitävät näön tarkkana palloa seuratessa.

Lue lisää
En enää ikinä vaihda silmälasiliikettä!

En enää ikinä vaihda silmälasiliikettä!

Silmälasien konkarikäyttäjä Kaisu kertoo, että on löytänyt erinomaisen palvelun silmälasitalon, eikä enää suostu vaihtamaan. Hän on ostanut Jyväskylän Silmälasilta jo useat kehykset, linssit ja monitehoaurinkolasit.

Lue lisää
Silmälasit lapsen arjessa

Silmälasit lapsen arjessa

Nuoresta iästään huolimatta Peppi on ehtinyt käyttää silmälaseja jo kuuden vuoden ajan. Hän vaatii laseiltaan kestävyyttä vauhdikkaassakin menossa, trendikkyyttä ja omaan tyyliin sopivuutta.

Lue lisää

Jyväskylän Silmälasi Oy sosiaalisessa mediassa