Jyväskylän Silmälasi Oy

Palvelumme

Tarjoamme luotettavat näönhuoltopalvelut, piilolasien sovitukset ja kontrollit, silmälasien korjaukset ja linssien hionnat. Yksilöllinen ja asiantunteva palvelu on meille kunnia-asia.

Tyytyväisten asiakkaiden optikkopalvelut

Palvelemme asiakkaitamme keskeisellä paikalla Jyväskylän Torikeskuksessa, ja meille on helppo tulla. Liikkeessämme työskentelee kaksi optikkoa ja optinen myyjä, jotka ovat kaikki alansa asiantuntijoita.

Autamme asiakkaitamme löytämään itselleen täydelliset silmälasit, piilolinssit tai aurinkolasit – eikä palvelumme lopu siihen, kun sellaiset on löydetty. Asiakkaamme ovat aina tervetulleita meille, jos mitä tahansa ongelmia laseissa ilmenee. Hoidamme asian kuntoon parhaan kykymme mukaan.

Lasien täytyy istua hyvin, ja usein lasit vaativatkin hienosäätöä käytön myötä. Teemme tarvittavat taivutukset ja säädöt veloituksetta. Tärkeintä on, että asiakkaamme on ostamiinsa laseihin täysin tyytyväinen.

Ota yhteyttä

Mistä huomaat näön huonontuneen?

Näön heikentymistä voi joskus olla vaikea havaita itse. On kuitenkin joitakin selkeitä merkkejä, joista voi huomata näön huonontuneen.

Lue lisää

Näönhuoltopalvelut

Optikon tekemällä näöntarkastuksella selvitetään, onko näköä tarvetta korjata ja millaisilla linsseillä se kannattaisi tehdä. Varaa meiltä aika luotettavaan näöntarkastukseen!

Näönhuoltopalvelut

Piilolasien sovitukset ja kontrollit

Huolehdimme piilolinssejä käyttävistä asiakkaistamme tarjoamalla säännölliset näöntarkastukset, sovitukset ja kontrollit. Autamme myös oikeanlaisten piilolinssien valinnassa.

Piilolasien sovitukset ja kontrollit

Silmälasien korjaukset

Kun silmälasien sanka katkeaa, ruuvi irtoaa tai linssi menee rikki, me autamme nopeasti. Teemme ilman varaosia onnistuvat korjaukset jo samana päivänä.

Silmälasien korjaukset

Linssien hionta

Teemme linssien hionnat ammattitaidolla omassa liikkeessämme. Asiakkaamme saavat laadukkaat linssit nopeasti käyttöönsä.

Linssien hionta

Jyväskylän Silmälasi Oy sosiaalisessa mediassa