Jyväskylän Silmälasi Oy

Linssit

Silmälasien tärkein osa ovat asiakkaalle yksilöllisesti tehdyt linssit. Hyvät linssit tarkentavat näön parhaaksi mahdolliseksi, vähentävät silmien rasittumista ja kestävät normaalia arkea.

Laadukkaat linssit johtavilta valmistajilta

Linssimme ovat laadukkaita, monipuolisilla ominaisuuksilla varustettuja ja huolellisesti viimeisteltyjä. Käytämme vain tunnetuimpien linssivalmistajien linssejä, jotka edustavat alan kehityksen kirkkainta kärkeä. Tärkein yhteistyökumppaneistamme on maailman johtava silmälasilinssivalmistaja Essilor.

Kaikilla linsseillämme on kahden vuoden takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Moniteholinsseillämme on tottumistakuu. Kysy lisää myymälästämme!

Erityistyölasit ja näyttöpäätelasit

Yksiteho- ja moniteholinssien lisäksi meiltä saa myös erityistyölaseja ja näyttöpäätelaseja, joiden linssit sopivat erityisesti tietokoneiden ja muiden sinistä valoa tuottavien laitteiden ääressä työskenteleville. Linssit vähentävät valon aiheuttamaa rasitusta silmille ja parantavat näkemistä.

Linssit nopeasti ja yksilöllisesti

Koska hiomme linssit käsityönä liikkeessämme, pystymme toimittamaan ne nopeasti. Yksiteholasit valmistuvat jo parissa päivässä ja moniteholasit noin viikossa.

 

Meillä saat linsseihisi aina haluamasi ominaisuudet. Haluamme myydä vain linssejä, jotka ovat asiakkaamme käytössä kestävät ja toimivat.

Käytämme linssien mitoituksessa Visioffice-mittalaitetta, jolla silmien yksilölliset mitat pystytään ottamaan tarkasti ja helposti. Mittauksen ansiosta linssit voidaan valmistaa täsmällisesti kunkin asiakkaan silmille sopiviksi.

Moniteholinssien vaikutusta asiakkaat voivat testata liikkeessämme Nautilus 3D -virtuaalilasien avulla. Laseilla voi vertailla erilaisten moniteholinssien optisia ominaisuuksia ja nähdä niiden tehon käytännössä jo ennen ostopäätöstä.

Jyväskylän Silmälasi Oy sosiaalisessa mediassa